Oldal kiválasztása

Nagy Péter ev.

8200 Veszprém, Kéreg utca 18.

TEOR azonosító szám: 479102

Adószám: 67523577-1-39

Nemzetközi adószám: HU67523577

Bankszámlaszám: 10104820-61342200-01000007   (BUDAPEST BANK)

SWIFT/BIC kód: BUDAHUHB

IBAN számla szám: HU80-10104820-631342200-01000007

Telefonszám: +36-70-339-1302, +36-20-952-4942

Rendelési, fizetési feltételek:

Telefonon vagy írásban leadott termékrendelést követően a vásárolt terméket csomagküldő szolgálattal a megadott címre elküldjük. A csomag tartalmát + szállítási díjat 50.000 Ft. értékig utánvétes csomagban küldjük el. Minden esetben a csomaghoz mellékeljük a termék árát és szállítási díjat tartalmazó hivatalos számlát. Természetesen külön kérésre termék átvételére személyes átvétel is megoldható amennyiben az ügyfél így kéri. 50.000 Ft. érték feletti rendelés esetén, vagy felújításra küldött termékeknél, illetve külföldi üzleti partnertől rendelet termék-, alkatrész rendelés esetén, annak ellenértéke előre utalással történik. Természetesen csak akkor ha a felújítást végző üzleti partnerünk ezt elvégezte, vagy külföldi partner a megrendelt termékkel kapcsolatban számlát megküldte vállalkozás részére. Erről minden esetben megrendelőt, megbízót telefonon vagy írásban értesítjük. Felhívnám a figyelmet arra, hogy utalásos fizetés költségkímélő a megrendelő részéről, hisz így nincs csomagküldés esetén utánvét díj. Az utalások esetén kérném a közlemény rovatába feltüntetni, a megrendelt alkatrész pontos megnevezését, vagy általunk előre közölt számla sorszámát.

Szállítási adatok:

A felújításra szánt alkatrészeket vagy felújított termékek esetén a cseredarabokat kérjük vállalkozás székhelyének címére megküldeni 8200 Veszprém, Kéreg utca 18. mpldpd_logo_3338Minden terméket, árút vagy belföldön kisebb csomagok esetén MPL futárszolgálattal, nagyobb nehezebb csomagok esetén DPD futárszolgálattal küldjük el megrendelőnek 24 órán belül. Termék feladását követően vagy szóban telefonon vagy sms küldéssel illetve emailban értesítjük megrendelőt csomag útba indításának megtörténtéről. Mind kettő esetben pontos cím és telefonszám magadásával biztosítjuk megrendelő/megbízó/ügyfél elérhetőségét futár részére annak érdekében csomagot címzett minél előbb megkapja

Garanciális ügyintézés:

Mindenkori hatályos Magyarországi jogszabályok alapján történik. Felújított termékek esetén a felújítást végző cégnek történő vissza küldést elvégezzük, hiszen ilyen problémák eldöntésében, elbírálásban ők az illetékesek. Természetesen ezen cégeket előzetesen írásban tájékoztatjuk észlelt probléma okáról termékkel kapcsolatban melyet vevőnk közölt velünk. Ezzel is könnyítve, gyorsítva ügyintézést. A bevizsgálás, meghibásodás okairól, további lehetőségekről amint vállalkozásunk megkapta azt, tájékoztatjuk az ügyfelet. Ugyan ez vonatkozik az általunk értékesített új termékekre is. Azokat azon üzleti partnereinknek kell vissza küldenünk, akiktől azt beszereztük, vásároltuk, hiszen ilyen esetben probléma elbírálására ők az illetékesek. Amennyiben nincs meg a vásárlást igazoló számla, nálunk ez nem probléma és ügyintézésnek nem akadálya. Továbbá beszerelést sem szükséges nálunk igazolni hivatalos számlával, vagy igazolással ki, mikor, milyen jogosultságok, körülmények között végezte el. Ennek oka az, hogy felújítást végző, vagy kereskedelmi partnereink akiktől beszereztük árút ezt nem várják el. Minden terméket melyet forgalmazunk felújító-forgalmazó cégek olyan jelzésekkel, jelölésekkel látják el, hogy azokról későbbiek során bármikor meg tudják állapítani adott termék tőlük származik-e, és minden további azzal kapcsolatos pontos adatot is évekkel később elő tudnak keresni, be tudnak azonosítani,  nyilvántartásaik, termékekkel kapcsolatos dokumentumok alapján.

Partnereink:

lizarte

LIZARTE spanyol cég

rufre-logo_427-png

RUFRE spanyol cég

logo_dieselevante22

Diesel Levante olasz cég

china-lutong-logo

CHINA LUTONG kínai cég

Automitive Logistic Solution szlovák cég

Automitive Logistic Solution szlovák cég

CHJ kínai cég
AUTONET Kft.
ALS Automitive
Bárdi Autó kft. stb.

design by honlapdiszkont.com