Oldal kiválasztása

Diesel alkatrészek Injektorok, szivattyúk, turbók

Tisztelt Érdeklődő !

Ezen oldalon szeretném bemutatni mit is ajánl vállalkozásunk érdeklődőink részére a továbbiakban.

adagolo2Kínálatunkban megtalálhatóak mindazon Diesel befecskendező rendszerek egyes elemei, melyeket mint az azokat gyártó cégek, mint bizonyos jogosultsággal rendelkező más cégek, vállalkozások, gyártók forgalmaznak, akár országon belüli, akár nemzetközi viszonylatban kereskedelmi forgalomba hoznak, különböző paraméterekkel, konstrukciókkal.

Ezen gyártók, forgalmazók autó alkatrész piacon azon közös érdekből vannak jelen, hogy a járművek esetleges meghibásodása során a szükséges egyes szerkezeti elemeket/összetevőket/alkatrészeket minél jobb minőségben pótolni tudják.

Javításban, hiba elhárításban vagy akár komplett felújításban segítséget tudjanak nyújtani pótláshoz/cserére szoruló alkatrészek biztosításával.

Összességében a Diesel vagy akár benzines járművek befecskendező rendszerek felépítése / keverékképzésben betöltött szerepe nagyon jelentős. Sajnálatosan sokszor előforduló hibát okoz minden jármű tulajdonos, vagy akár hiba elhárítást végző szakember mindennapjaiban.

Ennek elhárítására, alkatrész pótlására a nagy gyártó alkatrész gyártó cégek is nagy figyelmet fordítanak. Ez náluk már szinte presztízs kérdés, hiszen ha sok az elégedetlen korábbi jármű vagy jármű javítást végző szakember ez nekik negatív megítélést jelent.

Ezért a nagy különböző üzemanyag befecskendező rendszereket gyártó cégek is rá jöttek arra, hogy későbbi ilyen jellegű problémák megoldására nekik is nagy figyelmet kell fordítaniuk a korábbi és jövőbeli megrendelőik, vásárlóik miatt, rájuk is figyelemmel.

Legnagyobb alkatrész gyártó cégek is úgy mint név szerint DENSO, BOSCH, DELPHI, VDO-SIEMENS, STANADYNE rájöttek arra hogy nem csak új alkatrészek forgalmazásával kell, szükséges jelen lenniük a kereskedelmi piacon.

Évekkel ezelőtt elkezdték az úgynevezett gyári felújított, csere darabos termékek forgalmazását. Ez évekkel ezelőtt annyit jelentett, hogy mikor ilyen terméket vásárolt valaki a csereként le adott darabot vissza vitték gyártó cégekhez, és azokat ott gyári technológiával felújították, újjá építették.

Ez évtől viszont elkezdték az úgynevezett TEAMEC, STANDARD, EASY CHANGE néven (gyártó függő a termék név) forgalmazni ezen termékeket. Most már el jutottak arra a minőségi szintre, hogy ezek a termékek gyári újak, nem pedig felújítottak. Ezeket új ilyen termékek listaáránál jóval kedvezőbb áron hozták kereskedelmi forgalomba, megvásárlásuk feltétele csupán az, hogy a régi, hibás ilyen terméket le kell adni megvásárlásukkor.

Amennyiben a meghibásodott termék csak egy bizonyos részét, vagy akár felújításhoz szükséges egyik fő darabját, alkotó elemét külön szeretné bárki megvásárolni, ebben is nagyon kedvező áron és feltételekkel forgalmaz vállalkozásunk akár gyári akár utángyártott alkatrészeket. Legyen szó például tömítés garnitúráról, vagy kapcsoló vagy nyomó elemről.

Ezek beszerzése akár javításkor, akár felújításkor elengedhetetlen, nélkülözhetetlen része ezen munkafolyamatok elvégzéséhez.

Ilyen alkatrészek például :

 • DELPHI common rail injektoroknál kapcsoló szelepek
 • BOSCH VE, EDC-s adagolóknál osztófejek, emelő tárcsák, görgők, tömítések.
 • Porlasztóknál porlasztó csúcsok, akár tuning porlasztó csúcsok, ezek alá való “tűzkarikák” egyéb kiegészítők rugók, távtartók stb.
 • LUCAS adagolóknál, tömítések, előtöltés szabályzó szelepek, érzékelők, tápszivattyú lapátok stb.
 • BOSCH, DELPHI, SIEMENS common-rail nagynyomású szivattyúk tömítései, érzékelők, különböző szelepek stb.
 • Turbóknál szerelt középső részek, turbinák stb.

Felsorolást lehetne még folytatni. De ez olyan sok és hosszú lenne felesleges.

Kérem nyugodtan keressen, írjon nekünk. Nem csak keresett termék beazonosításában, beszerzésében tudunk segíteni, ha nem szükség esetén pld. ezek beépítésében, hiba elhárításában illetve szükség esetén pontos hiba megállapításában is.

Amennyiben szükséges természetesen megadott hiba megállapítása után tudunk pontos árajánlatot is adni azzal kapcsolatban. Hiba elhárításhoz, felújításhoz szükséges anyagokról, javítási költségről is természetesen. Javítási, felújítási idő szükségletről és annak pontos feltételeiről egyaránt.

Fentieket természetesen mind hazai mind külföldi partnereink bevonásával tesszük meg. Így bárki összehasonlítva feltételeket (időt, árat, minőséget, vállalási és garanciális feltételeket), több lehetőségből el tudja dönteni pontosan mit és hogyan szeretne azzal kapcsolatban későbbiek folyamán.

Külföldi partnereink közül kiemelném RUFRE nevű spanyol céget, akik évek óta vállalkozásunknak nem csak az alkatrész beszerzésben, ha nem saját maguk által felújított különböző termékekkel is segíti.

turbofeltoltok

Termékeikre pld.: turbó feltöltők, common-rail injektorok, common-rail nagynyomású szivattyúk vagy akár Diesel adagolók szintén teljes körű gyártói garanciát vállalnak mely kettő év !!! termékeik ISO minősítése alapján. Ezen cég is egyike azon kevés cégeknek európai viszonylatban , akik hivatalosan is foglalkozhatnak DENSO termékek felújításával is többek között.

LIZARTE és RUFRE cég szakemberei vállalkozásunkat nem csak alkatrészek eladásában, beszerzésében segíti ha nem szükség esetén pontos hiba megállapításában, behatárolásában is, továbbá szükséges munkálatok, esetlegesen szükséges javítások / ellenőrzések ajánlásával is, hiszen mind kettő cég olyan hatalmas tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, mellyel Magyarországon egyik cég, szerviz sem.

 • DENSO, BOSCH, DELPHI, VDO-SIEMENS, STANADYNE
 • Újak, gyári új cseredarabosak, felújítottak
 • Common-rail injektorok
 • Common-rail nagynyomású szivattyúk
 • Porlasztó csúcsok, cr. injektor alkatrészek
 • PD, PDE elemek újak, felújítottak
 • VA, VE, VP, PE, PE adagoló alkatrészek
 • Osztófejek, emelőtárcsák, görgők stb.
 • LUCAS diesel adagoló alkatrészek
 • LUCAS/ROTO diesel adagoló előtöltés szabályzók
 • RUFRE termékek
 • Turbók újak, felújítottak, alkatrészeik
design by honlapdiszkont.com